Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Εκδηλώσεις της Ομάδας Τέχνης και Λόγου "Φαντασία"

* Την Τρίτη 11 Μαϊου 2010 η Μυρτώ Δημητρίου θα παρουσιάσει το βιβλίο της "Origami με Φαντασία!", των εκδόσεων Καλειδοσκόπιο, και θα κάνει υπέροχα καλλιτεχνήματα με τους μικρούς φίλους της, στην παιδική βιβλιοθήκη της Δελφών στις 10:00π.μ. και στην παιδική βιβλιοθήκη της Ορέστου στις 11:30 π.μ.
* Την Τετάρτη 12 Μαϊου 2010 στις 19:00μ.μ στην βιβλιοθήκη της Θέρμης μεγάλοι και μικροί θα μάθουν τα μυστικά της ιαπωνικής χαρτοδιπλωτικής μέσα από την παρουσίαση του βιβλίου και το καλλιτεχνικό εργαστήριο origami που θα ακολουθήσει.
* Την Παρασκευή 14 Μαϊου στις 19:00μ.μ σας περιμένουμε στην 7η έκθεση Art and the Law που διοργανώνεται από τα δικηγορικά γραφεία: Γωγούση- Κουμπή- Τρωιάνου, στην οδό Αριστοτέλους 4 (άνωθεν Τερκενλή στον 2ο όροφο) Η Μυρτώ Δημητρίου θα συμμετέχει εκθέτοντας πίνακες και έργα origami
* Από τις 15 Μαϊου έως τις 15 Ιουνίου 2010 οι βιτρίνες των καταστημάτων Fenafresh (στα Ηλύσια και στο Mediterranean Cosmos) θα είναι διακοσμημένες με μοναδικές συνθέσεις, έργα και πίνακες origami! Να τις επισκεφτείτε!
* Την Τετάρτη 19 Μαϊου 2010 στις 10:00 π.μ στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο θα παρουσιάσουμε το παραμυθόδραμα "Οι περιπέτειες του Φρίξου", με ανάμικτες τεχνικές αφήγησης, κινηματογραφικής προβολής, ζωντανής μουσικής, κουκλοθεάτρου και θεατρικού παιχνιδιού με την ενεργό συμμετοχή όλων των παιδιών.
* Την Πέμπτη 20 Μαϊου 2010, σε συνεργασία με το Δήμο Μίκρας θα πραγματοποιήσουμε 2 παρουσιάσεις της εικαστικής τέχνης του origami για τους παιδικούς σταθμούς. Τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί θα μάθουν τα μυστικά της ιαπωνικής χαρτοδιπλωτικής καθώς και της τεχνικής του kirigami και του storygami.
* Την Παρασκευή 28 Μαϊου 2010, στις 19:00 μ.μ στη βιβλιοθήκη της Χαλάστρας η Μυρτώ Δημητρίου, ντυμένη γκέισα, θα αφηγηθεί παραδοσιακά ιαπωνικά παραμύθια και το μύθο του πουλιού γερανού, που είναι και το σύμβολο του origami. Στη συνέχεια θα γίνουμε όλοι μοναδικοί καλλιτέχνες στο δημιουργικό εργαστήριο που θα ακολουθήσει!

Η είσοδος στις παραπάνω εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: