Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Εκδηλώσεις της Ομάδας "Φαντασία"

Αγαπητοί φίλοι Χρόνια Πολλά με υγεία και χαρά!

Την Παρασκευή 29 Απριλίου η Θεσσαλονίκη γιορτάζει την υποψηφιότητα για τον τίτλο της «Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας- 2014» και σας καλεί στη μεγαλύτερη γιορτή δρόμου που έχει ποτέ πραγματοποιηθεί στην πόλη, στο χώρο της παραλίας από το Λευκό Πύργο έως και το Μέγαρο Μουσικής με δράσεις που ξεκινούν από τις 4 μ.μ.
Η Ομάδα Τέχνης και Λόγου "Φαντασία" συμμετέχει, στηρίζοντας την υποψηφιότητα, με εργαστήριο origami.
Θα είμαστε και εμείς εκεί και σας περιμένουμε όλους!!!

Την Παρασκευή 6 Μαϊου 2011, σας προσκαλούμε από τις 20:00-21:00 μ.μ, στην παρουσίαση του βιβλίου της Μυρτώς Δημητρίου "Origami με φαντασία!", εκδόσεις Καλειδοσκόπιο, που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της 8ης Διεθνούς Εκθέσεως Βιβλίου Θεσσαλονίκης.
Στο περίπτερο 13, στην αίθουσα 1 της Παιδικής Γωνιάς, θα ξεδιπλώσουμε τα μυστικά της ιαπωνικής χαρτοδιπλωτικής και θα δημιουργήσουμε λουλούδια από χαρτί με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας!Σας περιμένουμε!

Την Κυριακή 8 Μαίου 2011, η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας του Πολίτη σε συνεργασία με την Ομάδα Τέχνης και Λόγου "Φαντασία" θα πραγματοποιήσουν
από τις 11:00- 14:00μ.μ στο Νέο Δημαρχείο εκδήλωση για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Μητέρας. Με την καθοδήγηση της Μυρτώς Δημητρίου, διδάκτορος του origami, τα παιδιά από τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς και όχι μόνο, θα δημιουργήσουν μοναδικά χάρτινα λουλούδια για να προσφέρουν μαζί με την αγάπη τους, σε όλες τις μητέρες!
Στην παρέα μας θα έχουμε και τον αγαπημένο ήρωα των παιδιών Gummy Bear, που θα διασκεδάσει μαζί μας και θα μας μάθει απίθανες χορευτικές φιγούρες!!!
Πολλές εκπλήξεις σας περιμένουν!

Την Τρίτη 17 Μαίου, στις 10:30 πμ, στα πλαίσια της συνεργασίας μας με το Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, θα παρουσιάσουμε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την τεχνική του origami. Η Μυρτώ Δημητρίου, ντυμένη με το παραδοσιακό κιμονό θα αφηγηθεί ιαπωνικά παραμύθια στα παιδιά, μεταφέροντάς τα στη μακρινή Ανατολή. Στη συνέχεια οι 40 μικροί καλλιτέχνες θα δημιουργήσουν μοναδικά καλλιτεχνήματα με ένα κομμάτι χαρτί.
Την εκδήλωση θα παρακολουθήσει η Γ' Δημοτικού του 9ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: