Τρίτη, 7 Αυγούστου 2012

Origami στην 8η Γιορτή Αγροτουρισμού Χίου!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, την Περιφερειακή Ενότητα Χίου και τον Χιακό Σύλλογο δημιουργικής Έκφρασης "Άρτιον" για την πρόσκληση και την άριστη συνεργασία στα πλαίσια της 8ης Γιορτής Αγροτουρισμού Χίου!!!

Με την Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ.Λύκου, την Προισταμένη του τμήματος Τουρισμού της περιφερειακής Ενότητας Χίου κ. Λυπαρή και την συνεργάτιδα κ. Δέσποινα Μενή, κατά την διάρκεια απονομής αναμνηστικού διπλώματος!!!


 Με την κ.Κριτάκη από τον Χιακό Σύλλογο "Άρτιον", την Προϊσταμένη του τμήματος Τουρισμού της περιφερειακής Ενότητας Χίου κ. Λυπαρή και τους συνεργάτες της Μαρία Μπίλου, Γιάννη Ηρακλειανό, Δέσποινα Πούλου, Κική Φωτεινού, μετά το τέλος της παρουσίασης ORIGAM!Ανταλλαγές αναμνηστικών δώρων και φιλοφρονήσεων!!!
Με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και των Σχολικών Επιτροπών Δήμου Χίου κ. Νίκο Νύκτα στα πλαίσια της παρουσίασης της εικαστικής τέχνης του ORIGAMI!!

 Στο εργαστήρι μικροί και μεγάλοι δημιούργησαν μοναδικά καλλιτεχνήματα με ένα κομμάτι χαρτί και το πάρκο γέμισε λουλούδια,σαίτες και χάρτινα παιχνίδια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: