Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2012

Εκθέσεις-Παρουσιάσεις και εργαστήρια OrigamiΣτα πλαίσια του 2ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών και Οικολογίας-Μέρες Δημιουργίας ,την Δευτέρα 3 και Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου θα βρισκόμαστε στο Πέτρινο της Πυλαίας(δίπλα στο Δημαρχείο) από τις 8 το βράδυ!!
 Την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου, από τις 20:00-21:00 η Μυρτώ Δημητρίου Instructor Origami- κάτοχος Ρεκόρ Γκίνες, θα πραγματοποιήσει παρουσίαση της ιαπωνικής εικαστικής τέχνης της χαρτοδιπλωτικής!!!

Την Τετάρτη 5 και Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου θα είμαστε στο Πέτρινο Πανοράματος & η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6.9 από τις 20:00-21:00!!
Στις 7-8-9 Σεπτεμβρίου θα είμαστε στο Χορτιάτη με Έκθεση- Εργαστήριο και παρουσίαση ORIGAMI!!!
Συγκεκριμένα στις 7.9 θα βρισκόμαστε στο Κοινοτικό Κατάστημα Χορτιάτη, στις 8 και 9 θα είμαστε στο Πέτρινο του Χορτιάτη από τις 8 το βράδυ και όσο πάει....!!!! Η παρουσίαση θα γίνει το Σάββατο 20:00-21:00 στο Πέτρινο Χορτιάτη!!!
Σας περιμένουμε όλους!!!

       ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ
Σας προσκαλούμε την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου από τις 10:30-19:00μ.μ,
στην Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή για να συμμετέχετε στη FIESTA Σεπτεμβρίου, που διοργανώνει ο Διεθνής Σύλλογος Γυναικών Ελλάδος (I.W.O.G.) για 4η συνεχή χρονιά!
Μια υπέροχη εκδήλωση για όλη την οικογένεια, με δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους στον καταπράσινο υπαίθριο χώρο της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής!
Η Μυρτώ Δημητρίου θα συμμετέχει με έκθεση και εργαστήριο ORIGAMI !
Ελάτε να τα πούμε από κοντά και να δημιουργήσουμε μοναδικά καλλιτεχνήματα!

              "Καινοτόμες δράσεις ενίσχυσης της φιλαναγνωσίας"

Η Μυρτώ Δημητρίου συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στο πρόγραμμα "Καινοτόμες δράσεις ενίσχυσης της φιλαναγνωσίας" που διοργανώνει το ΕΚΕΒΙ.
Στο πλαίσιο του προγράμματος Δημοτικά Σχολεία, απ' όλη την Ελλάδα,
 καλούν την συγγραφέα για να παρουσιάσει τα βιβλία της
"Οι περιπέτειες του Φρίξου" Εκδόσεις Δια Βίου,
 "ORIGAMI με Φαντασία!" και "10 διακοσμητικά και λουλούδια origami" εκδόσεις Καλειδοσκόπιο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: