Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Δηλώστε συμμετοχή στο Ρεκόρ Γκίνες Αθηνών!

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιούνται τα εκπαιδευτικά προγράμματα και τα σεμινάρια ιαπωνικής χαρτοδιπλωτικής που παρουσιάζει η Κοιν.Ανθρωπολόγος-Instructor Origami-Κάτοχος Ρεκόρ Γκίνες Μυρτώ Δημητρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Κάτω Πετραλώνων!
Μια μεγάλη δράση του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, υπό την αιγίδα της Ιαπωνικής Πρεσβείας, της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, του Υπουργείου Περιβάλλοντος,Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, του Υπουργείου Τουρισμού με την υποστήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών- Αττικής, για να γράψουμε την Αθήνα στο Ρεκόρ Γκίνες!

Από τον Οκτώβρη 2013- Μάρτη 2014 στο Πολιτιστικό Κέντρο Κάτω Πετραλώνων (Αθηνοδώρου 61,τηλ.210.3422642), η Μυρτώ Δημητρίου (τηλ.επικ. 6977.716.780)  παρουσιάζει Έκθεση με πίνακες και τρισδιάστατα έργα Origami (ιαπωνική εικαστική τέχνη της χαρτοδιπλωτικής) και πραγματοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα για όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης καθώς και σεμινάρια ενηλίκων!
Τα εργαστήρια για τα σχολεία πραγματοποιούνται καθημερινά 09:00-13:00. Διάρκεια 90' περίπου. Κόστος συμμετοχής :5ευρώ Δηλώσεις συμμετοχής: 6977.716.780
 Στις 18.03.2014 στο Γήπεδο Μετς θα φτιάξουμε το μωσαϊκό της μεγαλύτερης χάρτινης κουκουβάγιας-ως σύμβολο σοφίας και έμβλημα της Αθήνας- σε 500τ.μ με 50.000 χάρτινα λουλούδια για να γραφτεί η Αθήνα στο Ρεκόρ Γκίνες!

Με αυτή τη δράση θέλουμε να στείλουμε μηνύματα δημιουργίας, αισιοδοξίας, συνεργασίας, ανακύκλωσης, πράσινου πλανήτη, να κάνουμε γνωστή τη χώρα μας και τα σύμβολά της σε όλο τον κόσμο!

Παράλληλα και θέλοντας να τονίσουμε τη σημασία του εθελοντισμού και της προσφοράς, στηρίζουμε τον Κόμβο Αλληλοβοήθειας του Δήμου Αθηναίων! Αυτή την πρωτοβουλία μας υποστηρίζει με τη χορήγηση προϊόντων η P&G και άλλες εταιρείες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: