Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου 2010

Εκδηλώσεις της Ομάδας "Φαντασία"

Αγαπητοί φίλοι,
θα θέλαμε να σας ευχηθούμε από καρδιάς να έχετε μια καλή σχολική χρονιά , γεμάτη υγεία, δημιουργία και πολλή φαντασία!
Ειδικά στους γονείς ευχόμαστε να έχουν καλό κουράγιο!!!


Με πολλές, καινούργιες εμπειρίες γύρισε από το ταξίδι της στην Ιαπωνία η Μυρτώ Δημητρίου, όπου συνεργάστηκε με ιαπωνικά πανεπιστήμια, διδάσκοντας origami. Τα μαθήματα παρακολούθησαν φοιτητές αλλά και παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας από την Ιαπωνία, την Κίνα και την Ταιβάν.


Επισκέφτηκε το Τόκυο, το Κυότο και την Χιροσίμα!

Έτσι στα καινούργια εργαστήρια και τα σεμινάρια που θα επακολουθήσουν, θα μοιραστεί μαζί σας τις μοναδικές στιγμές, τα νέα σχέδια origami και τις εμπειρίες της!
Το βιβλίο της «Origami με φαντασία!» φιλοξενείται και στη βιβλιοθήκη του Ιδρύματος για την Ειρήνη και τον Πολιτισμό της Χιροσίμα. Του χρόνου το καλοκαίρι , καλεσμένη του Ιδρύματος, θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις τιμής για τη Sadako Sasaki που θα πραγματοποιηθούν στο πάρκο της Ειρήνης στη Χιροσίμα.5η Kid & Fun,

το μεγαλύτερο εκθεσιακό φεστιβάλ για το παιδί και την οικογένεια

Στα πλαίσια της 75ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, σας περιμένουμε στην 5η kid & fun (περίπτερο 16) που θα πραγματοποιηθεί από το Σάββατο 11- Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010, να δημιουργήσουμε με ένα κομμάτι χαρτί!
Στο εργαστήριο της ιαπωνικής χαρτοδιπλωτικής origami οι μικροί και μεγάλοι φίλοι θα διπλώσουν, θα τσακίσουν και θα μάθουν τα μυστικά της τέχνης αυτής φτιάχνοντας μοναδικά καλλιτεχνήματα με την καθοδήγηση της Μυρτώς Δημητρίου.

Να μην λείψει κανείς!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: