Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2010

Εκδηλώσεις και νέα!


Αγαπητοί φίλοι,

την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010 στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογραφου Νάουσας, η Μυρτώ Δημητρίου θα παρουσιάσει στα πλαίσια του προγράμματος "Παιδί και Κινηματογράφος" ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την ιαπωνική τέχνη του origami. Μπροστά στα παιδιά θα μεταμορφωθεί σε γκέισα, θα κάνει μαγικά με τη βεντάλια και τα στεφάνια της και θα τους διηγηθεί την ιστορία του origami καθώς και ιαπωνικούς μύθους. Στη συνέχεια θα κατασκευάσουν όλοι μαζί μοναδικά καλλιτεχνήματα με ένα κομμάτι χαρτί!

Την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου η Μυρτώ Δημητρίου θα είναι καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη, στην εκπομπή του Alpha "Καφές με την Ελένη" για να σας αποκαλύψει μερικά από τα μυστικά της ιαπωνικής τεχνης της χαρτοδιπλωτικής, του origami.

Και μην ξεχνάτε ότι καθημερινά και τα σαββατοκύριακα από τις 15:30-16:00 μ.μ στον τηλεοπτικό σταθμό Ωμέγα, η Μυρτώ Δημητρίου σας ταξιδεύει στον κόσμο των παραμυθιών με την εκπομπή
"Κόκκινη κλωστή δεμένη σε χίλιες και μία νύχτες",
σε σκηνοθεσία της Ζέτας Στεφάνου.
Σε λίγο μέσα από την εκπομπή θα μεταφέρεστε στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, την Ιαπωνία, μιας και η Μυρτώ Δημητρίου ντυμένη γκέισα θα ξεδιπλώνει τα μυστικά του origami και θα σας δείχνει βήμα-βήμα τα στάδια για να δημιουργήσετε τα δικά σας καλλιτεχνήματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: